19 Ocak 2009 Pazartesi

Hrant İçin Adalet İçin












3 yorum:

BUROCK dedi ki...

doktor bir arkadaşımın tavisyesi; grip ve üst solunum yolları enfeksiyonuna biber gazı iyi geliyormuş.onun üzerine denemeye gittim tüm solunum yolunu komple açıyor ve burun akıntısını kesiyor.itinayla duyrulur.

yarabandı dedi ki...

hastasın sen :)

designerk dedi ki...

çok değil birkaç yıl öncesine kadar cumartesi anneleri taksimde bulup kaybolan/kaybedilen canlarını evlatlarını canlı olmasa bile buz tutmuş bedenlerini bulmak, olanı biteni yaşadığımz bencil topluma duyurabilmek için toplanırlardı. şimdi nerdeler kimbilir.
19 Aralık katliamında yaşananları protesto etmek, katliamın yanlış olduğunu, devlet politikasının/terörünün kendi elindeki insanlara uygulanışına tepki göstermek için eylemler yapılırdı. peki geçen 19 aralık'ta noldu biliyomusunuz. ben bilmiyorum açıkçası.
yani uzun lafın kısası balık hafızamız ve meşhur bana dokunmayan yılan bin yaşasın atasözümüz varoldukça, üniversite gençliğinin bütün sistem karşıtı aktiviteleri sadece mezun olana kadar sürdükçe, ve biz hala varolan sisteme karşı tavrımızı,karşıtlığımızı gelip geçici,anlık şeyler ile göstermeye devam ettikçe bu manzaralar bitmez. hadi bakalım şimdi yumruklar havaya. ama dikkat edin bunu yaparken insanların sizi görmesini sağlayın.belki o zaman bişiler ufakta olsa değişir.